Educatiecentrum

Scholen, verenigingen en families bezoeken volgens afspraak ’t Zoemhukske voor een boeiende presentatie over de bloemen en insecten, de honingbij in het bijzonder. Enthousiaste bijenhouders vertellen graag over hun fascinerende hobby. Aanmelden en informatie bij Riek Huijs. Stuur hiervoor een e-mail naar excursies@zoemhukske.nl Telefoon (077) 463 16 92.

Het praktijkcentrum is ook te huur voor groengerelateerde verenigingen / groepen. De kosten zijn 70 euro per dagdeel, of 130 euro voor de hele dag. In de prijs is koffie, thee inbegrepen, evenals het gebruik van een beamer indien gewenst.

Elke eerste zondag van de maanden mei tot en met november is ’t Zoemhukske vrij toegankelijk van 14.00 uur tot 16.00 uur. Er staat dan iedere keer een ander thema centraal. Naast honingslingeren worden thema’s behandeld zoals "Bijen en beauty", "Wat kun je nog meer met honing", "Gerechten met honing",  "Wat kun je met was", "Bijvriendelijke planten", Keuring van bijenproducten " . Zie ook de activiteitenkalender op onze website en de huis-aan-huisbladen.

Top