De Speurbij

‘De Speurbij’ is een initiatief van een aantal imkers binnen de Imkervereniging Horst e.o. en is bedoeld vooral van, voor en door (beginnend) imkers. Kom langs op de aangeboden data om meer te weten te komen van beginnersfouten, biologisch- dynamisch imkeren, effectieve bestrijding van divers ziektes en vooral het voorkomen daarvan en andere leerzame onderwerpen.

Doelstelling van de Speurbij is verdieping en verbreding van de kennis van het bijenhouden. De imkers, die tijdens de Speurbij dagen samenkomen wisselen kennis en ervaring uit. Tijdens iedere bijeenkomst wordt een praktijkonderwerp behandeld.

Samen leer en weet je meer !

Iedere imker die lid is van Imkervereniging Horst e.o. is welkom bij  de bijeenkomsten van ‘De Speurbij’, ook introducé(e)s  zijn van harte welkom

De gespreksleider tijdens de bijeenkomsten is Erik Thiesen, telefoon 06 16605221  en het secretariaat wordt beheerd door Jan Caris, telefoon 06 33848552.

Onderwerp ideeën laat het de secretaris weten !!

Voor 2024 zijn vooralsnog géén data met activiteiten ingepland.

  * Voor iedere bijeenkomst  krijgen alle imkers van de imkervereniging en uit de regio via de secretaris van die verenigingen een mail ter herinnering aan een bijeenkomst.

 

 

Top